Divine Guidance

Divine Guidance 

52 kort med dansk vejledning
9,5 x 14 cm
af Tove Lucka

Teksten på kortene er kanaliseret fra forskellige engle og guider med hvert sit budskab brugeren af kortene. Den kanaliserede tekst taler til og gennem hjertet. Udover teksten om temaet på kortet, findes også praktiske råd og øvelser til, hvad brugeren helt fysisk kan gøre i sin hverdag for at skabe mere balance i det område, der omtales i kortets øvrige tekst. 
Der er syv forskellige farvekombinationer på tekstsiderne af kortene.
Dette skyldes, at hvert budskab relaterer til et af de syv chakraers bevidsthedsområder. 
I det medfølgende hæfte beskrives hvert chakras bevidsthedsområde, så brugeren kan få en dybere forståelse for, hvilket område i bevidstheden, det vil være godt at være mere opmærksom på og arbejde dybere med. 
Dette gør, at kortene er meget velegnede til, at brugeren kan få hjælp til sin personlige udvikling både omkring, hvad der rører sig i personen her og nu, men også få en forståelse af ubalancen gennem både kortets budskab, øvelser og råd - og den uddybende tekst omkring chakraerne og de tilhørende øvelser og råd i hæftet.

Kortene taler til de dybere lag i brugeren, så når der er 52 kort, skyldes det, at det ikke er kort, der er egnet til at trække et for hver dag, men gerne med en uges mellemrum. Altså mulighed for at trække et forskelligt kort hver uge på et år. Divine Guidance er et sæt englekort-/orakelkort bestående af 52 kort (9,5 x 14 cm) samt en guidebog med beskrivelse af, hvordan man bruger kortene og introduktion til chakraerne og beskrivelse af hvert chakra og dets bevidsthedsområde samt øvelser til at skabe mere balance i det enkelte chakra - som supplement til kortenes budskaber.

Æsken er lavet i et lækkert blødt og mat materiale med guldtryk.
 
Andre købte også
Se også