Englen fra Viby

299,95 DKK
Lager: På lager

Englen fra Viby

Forlaget skriver om bogen:

Cilje Tinemari Tiemroth er et usædvanligt menneske. Hun er født med stærke clairvoyante evner. For hende er det lige så naturligt at være i den åndelige verden som i den menneskelige.

I dette møde med en jordbunden journalist fortæller hun fascinerende historier om allerede som treårig at kende de døde på kirkegården og om præstens undren, da han overhører hende fortælle moren, hvem der ligger i de forskellige grave.

Hun får det ikke nemt i skolen, for i forsøg på at være særlig kærlig kommer hun til at give kammerater elektriske stød. Hendes opvækst er i det hele taget hård og ensom, præget af nederlag og misforståelser, men også af en sjælden styrke og tro næret af indsigt og støtte fra hendes åndelige vejledere.

Efterhånden lærer hun at lukke ned, så det er først som voksen og uddannet frisør, at evnerne viser sig igen, fordi hun spontant giver sine kunder svar på spørgsmål, som fylder i deres liv. Da hun er midt i 30’erne, bliver hun clairvoyant på fuld tid med personlig rådgivning, afdødekontakt, healing, sjælerejser, husrensninger, foredrag og kurser.

Da det går op for journalist Flemming Østergaard, at Cilje kan svare på alt ved hjælp af sine indre kontakter i den åndelige verden, benytter han lejligheden til at spørge hende om alt, hvad der gådefuldt i tilværelsen. Han spørger, om hvad der sker, når vi dør, om universets størrelse, om 9-11, om hvem der myrdede Kennedy osv., så bogen er både et møde med en sjælden personlighed – en engel i menneskeskikkelse – og en beskrivelse af verdens indretning og meningen med det hele.


Andre købte også
Se også