YIN YOGA. DVD

Størstedelen af vores liv er styret af energien omkring 'at gøre' - også kendt som Yang i den Taoistiske tradition.

For at bringe vores liv i balance, er det nødvendigt at kultivere dets modsætning, Yin - eller energien omkring det 'at tillade'. På denne dvd tilbyder Kim Eng et virkningsfuldt program bestående af bevidst nærværende bevægelser til at hjælpe os med at balancere disse kræfter og acceptere hvert øjeblik præcis som det er.

DVDen er optaget i en fredfyldt have og indeholder rolige instruktioner i en mangfoldighed af forskellige meditative stillinger, som f.eks. 'Den langbenede sommerfugl', 'Sovende svane' og 'Dragen'. Ved at holde disse kropsstillinger og synke dybt ind i kroppen, gør Kim Eng det muligt for os at opdage vores 'behagelighedsgrænse' - en proces, der kan frigøre dybtliggende traumer og skabe sand stilhed.

DVDen indeholder både lange og korte øvelser, som er inspirerede af både Kims egen opvågningsproces og af en vifte af andre traditioner. Disse øvelser hjælper dig til bare at være igennem at tillade, acceptere og være åben overfor hvad end der måtte opstå.

Kim Eng er en spirituel lærer, hvis 'Nærvær gennem Bevægelse'-workshops fokuserer på integration af sind, krop og ånd. Hun har som Eckhart Tolles medunderviser hjulpet med at omsætte hans ideer til praksis, og hun er desuden forfatter til to bøger.

  • Sprog: Engelsk Undertekster:Ingen
  • Spilletid: 2 timer 22 minutter
  • Ekstra-materiale: Introduktion af Eckhart Tolle
Andre købte også
Se også