Yoga basic. DVD

Lav Yoga når det passe dig med Yoga Basic den helt nye DVD af exam. yogainstruktør Laila Tórsheim, der står bag succesen "Yoga for Gravide" Den nye DVD Yoga BAsic sætter særligt fokus på ryggen og øvelserne er rigtig gode til at forebygge og afhjælpe de lændeproblemer, ømhed i skulder-nakkeområdet som småbørns mødre ofte lider under. Samtidig hjælper øvelserne på følelesen af anspændthed eller hele tiden at skulle være ”på”.

Beskrivelse:

Yoga basic er både begyndere og let øvede.Yoga Basic er behagelig, effektiv træning. Du vil opleve øget smidighed, styrke og vitalitet, samtidig med at du forebygger stress og får større overskud. Yogaen giver fokus og klarhed, så du får ny energi .

Moderne mennesker lever fra halsen og op. Yoga Basic hjælper dig til at opøve kropsbevidsthed samt øge din evne til at være nærværende. Laila Tórsheim's program er sammensat så du får et stort udbytte, uanset om det er spændinger i nakke og skuldre, stress eller blot et ønsker om at gøre noget godt for dig selv. Du får grundige instruktioner og en nutidig tilgang til verdens ældste metode, for træning af krop og sind. Både begyndere og øvede kan få stor glæde af Yoga Basic.

Var du glad for Yoga for Gravide, så kan træningen fortsætte efter fødslen med Yoga Basic.
Yoga Basic er den naturlige efterfølger til Yoga for Gravide, men kan naturligvis også bruges alene.

Træn når det passer ind i din hverdag!

• Opnå indre ro og styrke
• Mere overskud og mindre stress
• Få øget smidighed og vitalitet
• Lær om dybdeafspænding, åndedrætstræning og meditation


DVD’en indeholder: Kort program (42 min.), langt program ( 68 min.), dybdeafspænding (15 min.), meditation (9 min.) samt hæfte med gode råd og uddybende beskrivelse af yogastillingerne

Om underviseren: Laila Tórsheim er exam. yogalærer og cand.mag. i psykologi med speciale i stress og yogaens psykologi. Hun er stifter og leder af Yogakompagniet, der er fast tilknyttet en række danske virksomheder omkring undervisning i yoga, meditation og kurser i stresshåndtering. Hun har desuden en bred erfaring som underviser i enetimer, på retreats samt på kurser og yogaferier i ind- og udland.

Andre købte også
Se også