Celestial Music of Plants -cd

CELESTIAL MUSIC OF PLANTS

 

Syngende lægeplanter og Vediske lyde. Planternes himmelske musik løfter vores sind, hjerte og sjæl op til en helt anden overjordisk verden fyldt med lys, harmoni og lyksalighed.

Ved hjælp af udstyr udviklet fra biofeedback kan du på denne cd lytte til musik frembragt af forskellige lægeplanter! Først hører du plantens lyde alene. Derefter reciterer Charlotte Bech et sæt vediske velgørende lyde, og til slut synger Charlotte Bech sammen med planten. Forskning har vist, at klassiske urgamle recitationer påvirker planter, så de vokser sig større, vokser hurtigere, får flere og større blomster, frugterne modnes hurtigere, samt får flere frø til at spire.

'Idag i Puls har jeg besøg af læge Charlotte Bech, der har specialiseret sig i de gamle sundhedsprincipper fra Indien, Ayurveda. Deri indgår lydterapi, bl.a. med planter der synger, og som man selv synger med. I udsendelsen kommer Charlotte Bech forbi med sin egen rosmarin-plante og synger med den. Jeg lover, at lyden er magisk og forunderlig'
-Celine Hasstrup d. 27. februar 2016, radiovært på DR P2 klassisk musikkanal.

Charlotte Bech er uddannet læge fra Københavns Universitet, og har en baggrund som kirug på Gentofte Amtssygehus og som kræftlæge på Rigshospitalet. Siden 2001 har hun ydet lægefaglig rådgivning i sin privatklinik i Gentofte, hvor hun supplerer den gængse behandling med naturlige, skånsomme og effektive behandlingsmetoder. Desuden har hun undervist andre læger i det samme siden 2014. Hun skriver som klummeskribent i flere blade, er forfatter til en række bøger om sundhed, og er næstformand for European Ayurveda Medical Association (EURAMA).

HØR CD`EN ( Klik på pilen )

Andre købte også
Se også