Lysarbejder i den nye tid af Rebecca Campell

Lysarbejder i den nye tid af Rebecca Campell

Den originale titel er "Light is the new black" hvilket yder bogen langt større retfærdighed. En skam - er min personlige holdning -  at det ikke er direkte oversat til "Lys er det nye sort"

For det er netop hvad denne smukke bog omhandler. Hvordan vi får mere lys ind i vores liv.

Det er en bog du kan læse fra ende til anden - men det er også en bog du kan bruge til at slå vilkårligt op i og lade dig inspirere til dagen eller til d e udfordringer du står midt i.

Forlaget skriver selv:

Om Lysarbejder i den nye tid

Lyt til din sjæls kalden, og spred dit indre lys

Ifølge den spirituelle vejleder og forfatter Rebecca Campbell står vi både over for en række enorme problemer i verden samtidig med, at vi er på tærsklen til en ny tidsalder med mulighed for at udvikle større åndelig bevidsthed, som kan redde vores liv på kloden. I Lysarbejder i den nye tid guider hun os til at vågne op til vores spirituelle natur og få kontakt med vores indre lys og begynde at sprede det i verden.


Bogen er delt op i fire dele, der leder til større selverkendelse og handlekraft:

1. Tænd dit indre lys – som handler om, hvordan man får forbindelse med sin sjæl og oplever det at være et spirituelt væsen.

2. Arbejd med dit lys – som drejer sig om at finde frem til, hvad der tænder en, hvad man elsker at gøre og er passioneret omkring.

3. Lev i lyset – som indeholder praktiske redskaber til at finde lyset hver eneste dag og kunne forbinde sig med sin sjæl og sit spirituelle formål, selv på dage, hvor man har det skidt.  

4. Vær lyset – som fokuserer på at finde sin autentiske stemme og sit unikke personlige udtryk og med det tænde lyset i andre og i verden.


Bogen er inspirerende, tankevækkende og fuld af praktiske anvisninger.

 

Andre købte også
Se også