Wayne W. Dyer: THE SHIFT - FROM AMBITION TO MEANING. 2-DVD

199,00 DKK
Lager: På lager

At finde formålet med livet.
Fra 'ambition' til 'meningen med tilværelsen'. Vi kommer til verden og bliver opdragede til at være ambitiøse, få en karriere, opnå ydre mål. Med alderen sker der for mange et spirituelt skift fra disse ego-relaterede mål til et ønske om at være noget for andre mennesker, at bidrage til det fælles bedste og finde mening med tilværelsen.

Filmen er dels en række interviews med Wayne W. Dyer og dels en række fiktive handlinger, som illustrerer filmens pointer. Og de to ting fletter sig mesterligt ind i hinanden: En overambitiøs forretningsmand, en familie-mor, som forsøger at finde sit eget udtryk og en filminstruktør, der udover at skulle lave et interview med Wayne Dyer, også har store problemer med at skabe sig et navn i filmbranchen... En meget dyb og samtidg meget underholdende film, som kan ses af alle.
Blandt de medvirkende skuespillere er Portia de Rossi, som bl.a. er kendt for sin rolle i Ally McBeal-TV-serien.

Dr. Wayne W. Dyer er læge og internationalt anerkendt forfatter af over 30 bøger, og han har medvirket i flere hundrede radio- og TV-programmer. Flere af hans bøger har ligget på internationelle best-seller-lister, og han har undervist som professor på St. John's University i New York.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk & finsk

Produktionsår: 2009

Spilletid: 2 timer

Instruktør: Michael Goorjian

Medvirkende: Portia de Rossi, Michael DeLuise, Ed Kerr, Shannon Sturges, m.fl.

Spilletid ekstra materiale: 3 timer

Ekstra-materiale: Interviews, etc.

Tilladt for alle

EAN: 5709027513399..

Andre købte også
Se også