Hos lotu.dk har vi yogablokke i flere størrelse og farver, plus forskellige former, til lige din yoga træning. Som hjælper til, at man kan klare de krævende øvelser, hvor man f.eks. skal nå jorden med hænderne.

Yogablokke – små blokke med stor støtte

Yoga kan dyrkes af alle, for alle kan være med på deres niveau. Og alle kan få udbytte af yogaen uanset, hvilket niveau de er på.

Er du ny yogaudøver, kan du måske låne yogaudstyr som yogamåtte, yogapøller og yogablokke, indtil du er helt sikker på, at du vil fortsætte med yogaen. Og derefter kan du investere i dit eget udstyr. Og du vil hurtigt sætte pris på at have dit eget udstyr, så du ikke skal overtage en svedig yogamåtte, yogapølle eller yogablok, når du skal i gang med timen.

En yogamåtte er uundværlig for alle, som skal dyrke yoga. Og ikke mindst den uøvede yogaudøver kan have stor glæde af en yogapølle og yogablokke, der er gode til at understøtte kroppen. Men øvede yogaudøvere er nu også glade for yogapøllerne og yogablokkene.

Yogablokke bruges både som støtte ved løft og som støtte ved grounding. De kan blandt andet bruges til at hjælpe dig med at holde din krop mere lige, strække dine muskler og gøre det lettere for dig at komme ind i de forskellige yogastillinger.

Vi har yogablokke i forskellige farver, materialer og størrelser. Du finder også en yogablok i vores startsæt, der derudover indeholder en yogamåtte, et yogabælte og to yoga-dvd’er med udførlig vejledning.

Vores bambus yogablok er let og meget holdbar. Og bambus er et bæredygtigt materiale, så du kan bruge din bambus yogablok med god samvittighed. Hvis du foretrækker en yogablok lavet i et naturmateriale, kan du ud over bambusblokken også vælge en yogablok i kork.

Vi har også yogablokke i farverne lilla, blå og rød. Og en æggeformet yogablok til dem, der foretrækker den form frem for de rektangulære yogablokke.

En yogablok fylder ikke meget i yogatasken sammen med en yogamåtte, og hvad du ellers måtte have brug for til din yogatime. Og det er rart at kunne tage sit eget yogaudstyr op af tasken, når timen begynder.