Dyrk meditation derhjemme med din egen dvd

 Meditation og yoga er noget af det, du både kan dyrke sammen med andre og alene derhjemme, når det passer dig bedst. Med en meditations-dvd fra Lotu.dk har du mulighed for at meditere alene og på de tidspunkter, der passer bedst ind i din hverdag.

 Dyrk meditation hjemme i stuen

Det er rart at dyrke både yoga og meditation sammen med andre på et hold. Men det er bare ikke altid, at tiden er til det, eller at der lige er et hold der, hvor vi bor, og på et tidspunkt, hvor vi kan deltage.

Med en meditations-dvd kan du meditere hjemme i stuen, når det passer godt for dig. Du kan gøre det på alle tider af døgnet i længere eller kortere seancer. Har du dårlig tid i en periode, kan du lægge korte meditationspauser ind i hverdagen fremfor at droppe meditationen helt.

Lær at meditere med en meditations-dvd

Har du aldrig prøvet at meditere, vil du måske gerne prøve det derhjemme, hvor du er alene og i trygge rammer.

Med en meditations-dvd får du en indsigt i, hvad meditation er. Du hører ikke bare om meditationen og de forskellige stillinger og øvelser. På dvd’en kan du se, hvordan de skal udføres. Og det kan være rart, hvis du aldrig tidligere har dyrket yoga eller meditation.

Med en meditations-dvd får du altså din helt egen guide til meditation og din vej mod mindre stress og mere ro i krop og sjæl.

Du kan læse mere om de forskellige meditations-dvd’er under den enkelte dvd. Dvd’erne byder på forskellige meditationsretninger, og der er derfor noget for enhver smag. Der er både dansksprogede dvd’er og engelsksprogede dvd’er med danske undertekster.  

Kig dig omkring og se, hvad du kan lide. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dyrk yoga derhjemme med din egen yoga-dvd

Yoga er en ældgammel indisk trænings- og meditationsform, hvor man arbejder med mange forskellige åndedrætsteknikker og kropsstillinger. Yoga har været dyrket i tusinder af år, men i disse år oplever yoga en popularitet som sjældent før.

Det er altså igen blevet in at dyrke yoga og meditere – enten derhjemme, når det passer ind i vores travle hverdag, eller på yogahold sammen med andre. I mange fitnesscentre landet over har de også hentet elementer fra yogaen og kombineret dem med den traditionelle træning.

Har du aldrig dyrket yoga før, men kunne du godt tænke dig at stifte bekendtskab med det, kan du begynde din rejse ind i yogaens verden med en yoga-dvd, der trin for trin viser dig, hvad yoga er, og hvordan du skal udføre de forskellige yogaøvelser, så du gør det korrekt samtidig med, at du skåner og passer på din krop. 

Du finder forskellige yoga-dvd’er her hos Lotu.dk. Vi har yoga-dvd’er til både nybegyndere og øvede yogadyrkere. Dvd’er til dig, der ved, at du vil dyrke Hatha Yoga, Power Yoga, Yin Yoga eller en helt anden yogaform. Og vi har yoga-dvd’er til dig, der vil dyrke yoga, mens du er gravid – eller dig, der vil dyrke yoga med din baby.  

Med din egen yoga-dvd kan du dyrke yoga derhjemme, når det passer ind i dit daglige liv. Har du bedst tid tidligt om morgenen eller lige inden sengetid, kan du gøre det der. Du kan gøre det i kortere eller længere tid alt efter, hvad du kan nå den enkelte dag.

Yoga giver styrke, balance, bevægelighed og smidighed – og ikke mindst mental styrke. Gennem yoga kan du opnå større balance og energi i hverdagen, og du kan øve dig i at opnå større fokus på nuet. Noget, vi alle kan have brug for i en travl tid, hvor vi er ”på” hele tiden.