Her finder du et bredt udvalg i yoga & Meditation musik til dig, når du f.eks skal bruge en hurtig vej til afslapning med stille og beroligende musik.

Flere af cd´erne er med online lydprøver, enten kryds af ude til venstre i feldet (CD´er med online lydprøver) eller (se mere) information om cd´en, for at høre den online lydprøve.

129,00 DKK
  • Lyt til lydprøve
149,00 DKK
  • Lyt til lydprøve
149,00 DKK
  • Lyt til lydprøve
149,00 DKK
  • Lyt til lydprøve
149,00 DKK
  • Lyt til lydprøve
149,00 DKK
  • Lyt til lydprøve
149,00 DKK

Meditationsmusik til meditation og afslapning

Meditationsmusik er stille og beroligende musik, der kan hjælpe dig med at slappe af og bringe dit sind og din bevidsthed i harmoni. Vores meditationsmusik er selvfølgelig meget velegnet til meditation – enten til din egen meditation derhjemme eller til meditation i en bredere kreds sammen med andre. Men du kan også bruge meditationsmusikken, hvis du bare trænger til at koble af fra hverdagen og slappe helt af.

Meditation – en hurtig vej til afslapning

Meditation er en hurtig vej til afslapning – og således en hurtig vej til indre ro og balance i en travl verden. Forskere har påvist, at meditation reducerer stress, blandt andet fordi stresshormonerne adrenalin og kortisol falder, når vi mediterer. Derudover bliver vores iltforbrug, hjerterytme og respirationsrytme også lavere, når vi mediterer og på den måde er dybt afslappede.

Har du brug for en guide, der fortæller dig mere om, hvad du skal gøre under meditationen, kan du finde en cd med en guidet meditation her på Lotu.dk. Det kan være en god idé for dig, der aldrig tidligere har prøvet at meditere.

Vælg den meditationsmusik, du foretrækker

På Lotu.dk finder du et bredt udvalg af cd’er med meditationsmusik. Der er mange at vælge imellem, så det kan være svært at vælge. Heldigvis kan du lytte til en lydprøve under de enkelte cd’er, så du får en fornemmelse af cd’en, inden du putter den i indkøbskurven.

Der er cd’er med musik fra naturen, cd’er med keltisk harpe, akustisk guitar, bambusfløjter, toner fra krystalsyngeskåle, enkel klavermusik og mange andre cd’er.

Smag og behag er forskellig – også når det gælder meditationsmusik. Her finder du mange forskellige cd’er, så der skulle være noget for enhver smag. Det kan også være rart at have forskellige cd’er at vælge imellem, så du kan vælge efter sindsstemning, tid på dagen, årstid og andet.