Crowley ABC 2023

Crowley Tarot ABC 2023

- Thoth tarot intro

af Søren L Rasmussen

 
Ny opgraderet hardback udgave med bla. nye detaljer, udvidet oplægsfokus og billedindeks. Alle billeder og illustrationerne af de 78 tarotkort er  trykt i farver.
 
Forlaget skriver:
Hvert kort er ledsaget af originale danske tekster og tolkninger, samt forskellige forslag til tydning. Lær forbindelsen til de store mønstre i Livets Træ, kabbala, astrologi, numerologi, universet og din egen visdom.
Læses denne bog i kontinuerlig rækkefølge er den et kursus baseret på forfatterens 30 års erfaring med undervisning i netop dette sæt, som sætter Vandmandens Tidsalder på dagsordenen for et fællesskab med et frit spirituelt menneskesyn og plads personlig udvikling. 
 
"Sikke dog et kæmpe univers, bogen åbner op til! Det en fornøjelse at blive taget i hånden og ledt ind i det mangefacetterede, smukke og mystiske kortunivers af spirituel og mystisk vis­dom. Man får støtte til ens egen fortolkning og hvert kort indeholder så megen information og så rig en billedverden, at det er alt for meget at læse bogen i et langt stræk.
Men snyd ikke dig selv for resten af bogen, hvor baggrunden for kortene bliver åbnet op og foldet ud, så det er til at forstå, selv om man ikke er medlem af nogen hemmelig loge! Den er også en bro til en Crowley-fornægter som undertegnede, der bliver blød i knæene og i stivsindet, når jeg bliver inviteret indenfor rammerne og gennem porten til Crowleys univers."
~ Lars Henrik Rasmussen, kropsterapeut 
 
 
 ”En praktisk håndbog, som let kan blive uundværlig for den, der seriøst vil beskæftige sig med, hvad jeg vil kalde den oprindelige idé med tarotten; et selvudviklingssystem på et spirituelt grundlag.”
~ K. Frank Jensen, tarotekspert 
 
 
 
 
 
 
Andre købte også
Se også