Engle & Forfædre af Kyle Gray

Engle & Forfædre

af Kyle Gray

55 kort og 160 siders guidebog

Engle er guddommelige skabninger, som viderebringer selve kærlighedens kerne. De er intelligente væsener, som var her før de første mennesker, og deres opgave er at følge med i alles velbefindende og udvikling.
Forfædre er sjæle fra afdøde vismænd fra hele verden. Det er de vise mænd, krigerne, medicinmændene, shamanske healere og andre, der havde en viden, som hjalp deres folk med at vokse og udvikle sig. 

Kortenes smukke illustrationer er malet af Lily Moses, som også illustrerede Kyle Grays første danske kortsæt 'Lysets Vogtere'.

Kyle Gray er Skotlands yngste og mest eftertragtede engleekspert. Han afholder workshops over det meste af verden og kommer regelmæssigt til Danmark - hold øje med hans kalender.


Dette smukke kortsæt bringer visdom fra den keltiske, den indianske og andre oprindelige kulturer. Kortene forener dem alle og bygger bro mellem denne verden og det hinsides.

Det er et kraftfuldt værktøj, der er klar til at hjælpe dig med at finde dine indre svar, der allerede venter på at blive åbenbaret gennem den guddommelige visdom fra engle og forfædre.

Andre købte også
Se også