Archangel Fire Oracle

Archangel Fire Oracle

af Alexandra Wenman

Illustrationer af Aveliya Savina.

40 kort med guidebog på engelsk.

Med forord fra Diana Cooper

Udgivet af Findhorn Press

Hvert af de 40 fuldfarvede højvibrerende kort har en Ærkeengel og den helbredende farvestråle eller hellige flamme, som den engel inkarnerer.

Kortene indeholder en balance mellem maskuline, feminine, androgyne og multikulturelle engle for at fejre menneskehedens mangfoldighed.

I den medfølgende guidebog udforsker den erfarne engleformidler Alexandra Wenman, hvordan ærkeenglene interagerer med os, og hvordan de arbejder med og indeni os.

Hun giver en detaljeret fortolkning af hvert kort og forklarer ærkeenglens kræfter og fordele, hellige symboler, farver, stjernekonstellation og chakraenergier.

Hun afslører også de krystaller og æteriske olier, du kan bruge til at resonere med hver ærkeengels energi, og tilbyder en smuk besked til at forbinde dig direkte med hver guddommelig guide.

Forfatteren deler øvelser og visualiseringer for at hjælpe dig med at kanalisere din valgte Ærkeengel, legemliggøre deres energi og helbredende vibrationer, rense dit lavere selv og fjerne energiske blokeringer og indlede den alkymistiske proces for at genforenes med dit Guddommelige højere selv.

Med Archangel Fire Oracle har du et praktisk værktøj til at forbinde med englene, få adgang til deres vejledning og støtte, åbne dit hjerte for kærlighed og healing og nå regnbuelyset fra din egen guddommelighed.

Andre købte også
Se også