Twin Flame Ascension orakelkort

Twin Flame Ascension

Take me Home Oracle kortspil

af Dr. Harmony

Illustreret af Tatiana Hassan

Indeholder 55 kort, 108 siders guidebog (engelsk) samt oplægsark.

Guldvinder 2022 COVR Visionary Awards

Twin flame ascension korakelkort er et selvudviklingsværktøj, der starter når dit indre sjæle-selv bliver aktiveret gennem en spirituel opvågning. Når du arbejder med disse Twin Flame Ascension kort forberedes du på at forbinde dig med din tvillingesjæl og dit livs formål.

Dette Take Me Home Pathway-kursus består af 11 trin i tvillingeflammens opstigningsrejse. Kortenes billedsprog og energi guider dig gennem en genfødselsproces, som tillader et skift i bevidsthed, ny indsigt og mere tilfredshed på alle livets områder.

Dr. Harmony er forfatteren til bestseller bogen, Twin Flame CodeBreaker. (ikke oveersat til dansk) Hun er transformationscoach, spirituel rådgiver, international foredragsholder og træner. Med en baggrund i holistisk wellness hjælper hun dig med at låse op for dit største potentiale for at skabe uendelig overflod.

Tatiana Hassan er en colombiansk billedkunstner, danser, lærer og koreograf. Hun faciliterer workshops og kurser, der hjælper dig med at integrere med dit indre og forbinde dig med andre på en dyb måde.

 

Andre købte også
Se også
spacer