Pilates med stor bold. DVD

Populær

Pilates med stor bold er et effektivt program, som træner hele kroppen fra top til tå.

Den store bold giver øvelserne flow og stiller krav til koordinationen. Med den store bold er der helt automatisk en masse muskler, der skal arbejde, for at holde kroppen på rette køl - specielt mavemusklerne er på fast arbejde.

Øvelserne er inspireret af de klassiske Pilates øvelser på gulv og øvelser udført i den originale Reformer Pilates maskine. Programmet strammer op, forbedrer kropsholdningen, styrker og strækker kroppen samt for-binder krop og sjæl. Hver en lille som stor muskel skal arbejde. Nøgleordene er kropsbevidsthed, kontrol, vejrtrækning og mindfulness.

Pilates med stor bold er både for begyndere og øvede. Som begynder skal du læse den vedlagte øvelsesbog og lave de indledende øvelser. Som øvet vil du med det samme føle dig inspireret og guidet videre til næste niveau i din Pilates træning.

Udgivet af: Lotte Paarup
DVD´en indeholder:56 min. opvarmning og træningsprogram med mere end 30 forskellige øvelser. 8 min. strækprogram.6 min. program til ny energi i kroppen.Historien om Joseph Pilates. Øvelsesbog (52 sider) med billeder og beskrivelser af øvelser samt indledende øvelser for begyndere.

Andre købte også
Se også