High on Smoothies bog Forfatter: Mads Bo Pedersen

Populær

Drik dine grøntsager
Endnu engang opfordrer forfatter og foredragsholder Mads Bo Pedersen til, at vi skal drikke vores grøntsager. Denne gang i bogen ’High on Smoothies’ med fokus på grønne sager som broccoli, bønner og spinat.
I bogen ’High on Smoothies – drik dine grøntsager’ afslører Mads Bo Pedersen de små hemmeligheder, som gør den store forskel, når du skal blende smoothies, der både smager godt og giver et bedre helbred. Bogen indeholder også 30 opskrifter på sunde, grønne smoothies uden sukker og andre søde tilsætninger.
Mads Bo Pedersen fortæller: ’ Jeg oplever, at rigtig mange har svært ved at få grøntsager nok  i hverdagen, hvilket er den største grund til, at jeg har skrevet bogen. Smoothies er en lækker og velsmagende måde at få flere rå grøntsager på. Opskrifterne i bogen er pakket med næringsstoffer og giver direkte indsprøjtning af antioxidanter, vitaminer og mineraler, så man får et stabilt blodsukker, mental skarphed og et overlegent energioverskud. Bogen er altså til dem, som ønsker mere end søde dessert smoothies fyldt med frugt og sukker –  som vi jo som regel alligevel ikke har problemer med at få ned i løbet af dagen.’
Bogen er anbefalet af Chris MacDonald, Oscar Umahro og læge Carsten Vagn-Hansen, som udtaler:  ’Smoothies bevarer alt det gode i grøntsagerne til gavn for både krop og humør. Det er en let måde at få alt det gode indenbords på – også til børn og mænd, der ellers ikke kan lide grøntsager. Og så er smoothies suveræne til svækkede og syge med dårlig appetit.’
Mads Bo Pedersen, som også er Danmarks førende juicemester, har tidligere skrevet bestselleren ’High on Juice – drik dine grøntsager’, som har solgt over 35.000 eksemplarer.

Andre købte også
Se også
spacer