Elsk

Elsk

af Mette Holm

Udgivet af Muusmann Forlag

Forlaget skriver:

Er du klar til at opdage dit kærlighedssår og stå stærkt og autentisk i dine kærlighedsrelationer? Er du klar til at smide rustningen, mærke følelserne og smerten og tage ejerskab, så du kan bruge følelsernes energi til at skabe alt det, du ikke er endnu? 

Kærlighedssår opstår, når du som barn eller ungt menneske oplever at stå hjælpeløs og mangle kærlighed fra signifikante omsorgspersoner. Når du senere som voksen indgår i en kærlighedsrelation, bliver du overrumplet af de vilde og voldsomme følelser, der dukker op, og har svært ved at agere modent på grund af kærlighedssåret. 
 
I denne bog om kærlighedssår guider Mette Holm – autoriseret psykolog og terapeut siden 2004 med over 12.000 samtaler bag sig – læseren gennem et større bevidsthedsarbejde, der kan hjælpe med at genvinde styrken i kærlighedslivet. Med Mettes erfarne vejledning lærer du i ELSK, hvordan du kan hele kærlighedssåret og stå stærkt i en kærlighedsrelation med alt det, der er dig. 
 
For verden spejler i virkeligheden bare dig, og når du indser det og opdager dit kærlighedssår, kan du skabe det liv, du vil ha’, og lære at elske, som du ønsker.
 
Bogen er til dig, der føler, at du har svært ved at finde ud af, hvorfor du igen og igen oplever ting gentage sig i dine kærlighedsrelationer. 
 
Om forfatteren
Mette Holm er praktiserende psykolog, forfatter og foredragsholder. Hun står bag onlineuniverset Mettesunivers.dk og uddannelserne Skyggevejleder, OPPE-guide og overbygningen OppOwer. Mette udsender dagligt et gratis morgenboost til ca. 80.000 personer.
Andre købte også
Se også