Livsglædedagbogen

Livsglædedagbogen

af Helle Kjær, Tina Seirup Nielsen

320 sider

Hardback udgave

Livsglædedagbogen er ingen almindelig dagbog, men en bog som hjælper dig til dagligt at opnå mere livsglæde og overskud. 

En dagbog, der kan være med til at flytte på de mønstre, der spænder ben for dig og gøre dig opmærksom på gamle vaner, d er trænger til at blive justeret.

Forlaget skriver:

Med Livsglædedagbogen vil vi tage dig i hånden, og guide dig igennem dagbogens 6 temaer; taknemmelighed, selvkærlighed, energi og balance, dit drømmeliv, gavmildhed og glæde for alle sanser.
 
Når du dagligt bruger et par minutter på at læse i og udfylde bogens dagbogssider, så træner du samtidig dit fokus og mindset i din hverdag, til at have mere fokus på det, som gør dig glad og er selvkærligt, på det du kan være taknemmelig for, og på hvilket liv du drømmer om at have.
 
Vi guider dig også til at opleve mere energi i hverdagen, og til at være opmærksom på hvad der sluger din energi, og hvad der fylder dig op.
 
Livsglædedagbogen består af introduktion til de forskellige temaer, samt inspirerende citater, smukke billeder og dagbogsider til 6 måneder - og er skrevet med udgangspunkt i forskning, psykologisk teori og egne erfaringer.
 
Andre købte også
Se også
spacer