Naturterapi

Naturterapi

af Lasse Thomas Edlev

Udgivet af Gyldendal

301 sider

Forlaget skriver:

NATURTERAPI er for alle, der interesserer sig for natur, naturoplevelser og personlig udvikling.

Gennem øvelser, filosofi, videnskabelig dokumentation samt indblik i 35 menneskers terapeutiske forløb præsenterer bogen en vifte af måder at opleve naturen på, som fremmer fysisk og psykisk sundhed og sætter livet i perspektiv.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at opleve naturen og kende sig selv bedre – og til fagpersoner, der vil inddrage naturen i terapeutisk arbejde med klienter, patienter og borgere.

Forfatter Lasse Thomas Edlev giver desuden bud på, hvordan vi kan leve med naturen i et moderne samfund.

For nogle mennesker er naturen en redning under en opstået livskrise. For andre er naturen en daglig kilde til sundhed og vitalitet. Og for andre igen sætter naturen livet i relief og udpeger nye retninger i tilværelsen.

Mange mennesker oplever i dag stress og depression, ligesom naturen er truet af klimaændringer og økologiske kriser. Menneskets sundhed og klodens tilstand kalder på, at vi styrker og fornyr vores forhold til naturen – både naturen i os selv og naturen omkring os.

Hvis du bor i storbyen eller af andre årsager ikke kan gå en tur ud i naturen til hverdag - så anbefaler vi at bruge Primavers æteriske skovolier. Så bringer du naturen hjem i din stue og får den gavnlig effekt at den rene duft fra olierne.

 

Andre købte også
Se også
spacer