Sjælens mørke nat

Sjælens mørke nat  

- Kom godt igennem dine kriser

af  Charlotte Campen

Udgivet af Muusmann Forlag

Forlaget skriver:

Rigtig mange af os vil på et tidspunkt i vores liv løbe ind i en krise eller livskrise. Det kan være helt utrolig ubehageligt, men man kan komme igennem det. Det kan vise sig at være en gave og en inspiration til at få set på sit liv fra alle vinkler, få ryddet op og få prioriteterne på plads. 

Begrebet ’sjælens mørke nat’ er en måde at forklare og tackle kriser som noget naturligt og nødvendigt i den personlige udvikling. Kriser er en del af vores tilværelse som mennesker og ikke et nederlag eller udtryk for svaghed. Sjælens mørke nat er et hamskifte, hvor alt bliver vendt, og det unødvendige bliver smidt væk. I sjælens mørke nat kan man miste sin tro på sig selv, på retfærdigheden, på noget større eller på selve livet. 
 
I bogen finder du forslag til behandlinger, aktiviteter m.m., herunder et bredt udvalg af meditationer, som læseren kan bruge til at genoprette sin tro på livet og finde en vej ud af natten. Bogen henvender sig til alle, der gennemlever en krise, og som ikke nødvendigvis anskuer krisen som en overreaktion på en eller flere hændelser. 
 
Om forfatteren 
Charlotte Campen levede i mange år lige det liv, hun ønskede. Men i marts 2021 blev hun alvorligt syg, og det sendte hende ud i en dyb krise – sjælens mørke nat – hvor livet slet ikke lignede sig selv mere. Ved at følge forskellige råd og benytte forskellige tilgange kom hun igennem det, og i dag er et af hendes mål at hjælpe andre igennem sjælens mørke nat så hurtigt og nænsomt som muligt
Andre købte også
Se også