Beskeder fra ærkeengle og Mestre

Beskeder fra ærkeengle og mestre

- Skab kontakt til dine engle

af Teresa Thanning

Udgivet af Sacred Books

147 sider

Forlaget skriver:

BESKEDER FRA ÆRKEENGLE OG MESTRE er et resultat af en exceptionel personlig rejse ind i en hidtil ikke særligt belyst dimension, nemlig ærkeenglenes og de opstegne mestres riger.

Netop hjemkommet fra en pilgrimsrejse i Spanien får Teresa Thaning et bemærkelsesværdigt syn, idet hun passerer to mænd på gaden. De to mænd var optaget af en faglig snak om et byggeri, da hun over dem fik øje på hver deres umådeligt kraftfulde og kærlige lys, der var forbundet til hver af mændenes fysiske kroppe og hvis kvalitet stod i en skærende kontrast til de roller og det magtspil, der udspillede sig mellem mændene.

Gennem egne indre erfaringer og møder med engle og opstegne mestre sætter Teresa Thaning fokus på menneskets højere potentialer og guider dig til at skabe kontakt med dine engle.

Bogen kan bruges som et opslagsværk og giver en dyb indføring i englenes og mestrenes arbejde på Jorden, samt hvordan mennesker får hjælp fra englenes dimension.

Teresa Thaning er cand.mag. i musik og har en master i psykologi. Hun er forfatter, kursusleder, clairvoyant og spirituel underviser og har skrevet bestsellerbøgerne , Sjælens mange liv (2018) og Bevidst helbredelse (2020).

 

Andre købte også
Se også