Chakrahealing

Chakrahealing

af Michelle S Fondin

Udgivet af Borgens Forlag

Udforsk dine syv chakraer og find frem til det, der blokerer din livsenergi

 

Kroppens syv vigtigste energicentre kaldes chakraer og er placeret langs rygsøjlen fra halebenet til issen.

Forfatteren Michelle Fondin tager udgangspunkt i sin egen vej til helbredelse og udforsker og forklarer i bogens syv kapitler hvert chakra, mens hun afmystificerer den rolle, de spiller i forbindelse med såvel sygdomme og lidelser som personlig styrke og velvære i dagligdagen.

De fleste helbredsproblemer, mener hun, har rod i stagneret energi, ubalancer og blokeringer i kroppens energisystem. Ved at bevidstgøre og arbejde med chakraerne kan vi forløse energien og heale de energetiske årsager til, at vi bliver syge, og derved opnå et godt helbred og større velvære.

I CHAKRAHEALING præsenterer hun meditationer og visualiseringer, yogastillinger, åndedrætsøvelser og et ayurvedisk kostprogram, som alt sammen kan bruges til at lære noget om og arbejde med chakraerne og kroppens subtile energisystem.

Bogen byder på et syv dages helbredelsesprogram, hvor man vier en dag til hvert chakra, eller et syv ugers program, hvor man kan bruge længere tid på hvert chakra. Hvad enten man har en sygdom, som er skabt af ubalancer, føler sig træt og udkørt, eller simpelthen ønsker at fordybe sig i studiet af den subtile energi i kroppen, er der viden og inspiration af finde i bogen.

Når livsenergien strømmer frit, aktiveres kroppens og selvhelbredende evner, hvilket kan lede til fysisk og følelsesmæssig sundhed på alle planer. 

Andre købte også
Se også