De tolv hellige nætter

De tolv hellige nætter

- kærlighed, lys og nærvær. 

af Ann Bjerre

133 sider

Udgivet på eget forlag

Forlaget skriver

De tolv hellige nætter: kærlighed, lys og nærvær er en moderne guidebog til en urgammel praksis, som inviterer dig på en personlig indre rejse, der begynder i den mørke vintertid i forbindelse med julen.
De mørke nætter, der begynder ved vintersolhverv, kaldte de kloge mænd og kvinder for de tolv hellige nætter. De vidste, at menneskets sjæl åbner sig særligt for det spirituelle på denne tid af året, som de betragte - de som særligt hellig.
Bogen rummer baggrundshistorien for De tolv hellige nætter og et for - slag til, hvordan du praktiserer advent, de forberedende hellige nætter, samt selve de tolv hellige nætter, der starter julenat. Den er en invitation til, at juletiden må blive en endnu mere nærende og opløftende tid. En tid med fokus på kærlighed, lys og nærvær, hvor vi lader det indre liv få fylde og plads, så vi i ro og mag forbereder os på det nye år.
Rammen er, at vi følger naturens rytme, som mennesket altid har gjort, og samtidig lader os berige af den spirituelle lære, som Jesus Kristus ønskede at bibringe os mennesker: kærlighedens budskab og troen på det gode. De hellige nætter giver inspiration til at være det åbne, modtagende kar, der fyldes af åndelig næring, der skaber større balance mellem sjæl og krop, så du i endnu højere grad kan leve ud fra din sjæls essens og føle den dybeste fred, meningsfuldhed, glæde og kærlighed.
Jeg håber inderligt, at du vil finde motivation til at arbejde med de tolv hellige nætter, og jeg ønsker dig en indsigtsfuld og glædelig rejse.
Velkommen til De tolv hellige nætter 
 
Bogen er hardcover med guldryg og guldkapitælbånd.
Andre købte også
Se også