Drengen der gav den blinde sine øjne - Lars Muhl

Drengen der gav den blinde sine øjne

Portrætbog af Lars Muhl

Forlag Turbine

Sider 400

Fast indbinding - Coffee-table format

Om Drengen der gav den blinde sine øjne

Lars Muhl kan i år fejre 50-års kunstnerjubilæum. Karrieren startede med det aarhusianske rockband Daisy i 1967 og har i det forløbne halve århundrede bevæget sig i nye retninger. I DRENGEN DER GAV DEN BLINDE SINE ØJNE tager Lars Muhl læseren med på en erindringsrejse gennem fem årtier – fra 60erne og frem til i dag. Med afsæt i barndommens Aarhus kommer Muhl vidt omkring – fra Israel i Øst til Californien i Vest. Undervejs beskriver Muhl en række af de mennesker og kulturpersonligheder, han har mødt, og som har haft betydning for hans liv og karriere – fra Lis Sørensen (”Pigen fra Brabrand”) til Dalai Lama. Centralt i bogen står nogle helt nyskrevne tekster om Calle af Montsegur, ”Seeren fra Andalusien” – Muhls åndelige vejleder, som han har portrætteret i SEER-TRILOGIEN og i filmen SEEREN.
Bogen vil ikke blot appellere til de mange læsere af Seer-trilogien, men også til det brede publikum, der interesserer sig for de sidste 50 års kulturhistorie.

Om forfatteren:
Lars Muhl, født 1950, havde en lang og glorværdig karriere som sanger og sangskriver (tænk bare på ”Sjæl i flammer” og ”Ind til dig igen”/”One more Minute”) bag sig, da han i 90erne indledte det forfatterskab, hvis foreløbig kulmination er de tre bøger, der tilsammen udgør SEER-TRILOGIEN. Den internationale udgave, THE O MANUSCRIPT, er udkommet i en lang række lande, hvor den er blevet kult. Bl.a. har Al Jardine fra Beach Boys promoveret bogen og udtalt: ”Jeg anbefaler denne forunderlige bog til alle, der søger en vej til oplysning.”
For de mange læsere af trilogien vil det især være interessant, at Muhl i sin nye bog føjer nye facetter til portrættet af Seeren.

Andre købte også
Se også