Efterlivsterapi

Nyhed

Efterlivsterapi

- Liv efter døden. Terapi for alle

af Alex Riel

Udgivet af Forlaget Hedwig

Forlaget skriver:

Efterlivsterapien baserer sig på menneskers møder med livet efter døden, der kan have positive og healende virkninger på sindet. Disse psykologiske forandringer kan erhverves af alle mennesker via indsigt i efterlivets healende processer.   

Mennesker, der ligger på deres dødsleje eller har nærdødsoplevelser, beretter ofte om møder med afdøde familiemedlemmer, åndelige guider og himmelske landskaber, hvilket kan medføre positive forandringer i sindet. I bogen belyses det, hvilke psykologiske processer møderne med efterlivet foranlediger, og hvorledes dette kan anvendes af alle mennesker.   
Det er ofte kun et eller få møder med efterlivet, som reducerer eller helt fjerner livslange, psykiske lidelser, og derfor er efterlivsterapien den mest effektive behandlingsform, der findes. Bogen beskriver efterlivsterapiens metoder via indlevende cases, øvelser og spørgsmål, hvormed læsning af bogen er begyndelsen på læserens egen proces. Formålet med efterlivsterapien er at leve et liv baseret på ubetinget kærlighed.               
 
Uddrag af bogen 
Døden synes således at være en terapi, der overgår alle andre terapier, og dr. Kerr udtaler: Der findes ingen antidepressiva eller samtaleterapier, der kan matche den menneskelige sjæls forbløffende evne til at helbrede sig selv og finde mening, tilgivelse og fred ved livets afslutning.”             
 
Om forfatteren 
Alex Riel (f. 1962) er cand.mag. i filosofi og forfatter til flere bøger om, hvordan store filosofiske spørgsmål præger menneskers hverdagsliv og værdier. Alex antager, at alle mennesker er filosoffer, når vi skaber mening med vores liv, og at viden om dette er væsentligt, både for individet og for samfundet.  
Andre købte også
Se også
spacer