Guddommelige Mestre-urgammel visdom af Kyle Gray

Guddommelige Mestre- Urgammel visdom

af Kyle Gray

udgivet af Turbine Forlaget

297 sider

Opdag nye værktøjer og visdom, så du kan skabe kontakt til de Opstegne Mestre og modtage deres vejledning.

Forlaget skriver:

Opdag nye værktøjer og visdom, så du kan skabe kontakt til de Opstegne Mestre og modtage deres vejledning, healing, beskyttelse og støtte på din åndelige vej.

De Opstegne Mestre er lysvæsener, som har gået på Jorden (og sommetider andre planeter) før os, tilbyder deres visdom og lys til verden. Du kender måske allerede nogle af dem – Buddha, Jomfru Maria og selv den ægyptiske gudinde Isis – men der er mange flere, der kan bringe healing og kærlighed ind i dit liv.

I den første bog om de Opstegne Mestre i mange år vil bestsellerforfatter Kyle Gray hjælpe dig til at få adgang til mysteriet om disse besiddere af urgammel visdom.

Du vil finde en lettilgængelig historie om 33 af de Opstegne Mestre, og hvordan de blev ophøjet af hensyn til menneskehedens bedste, og du præsenteres for aktiveringer og visualiseringer, så du kan byde disse utrolige åndelige allierede velkommen i din verden.

Du vil finde kraftfulde øvelser og værktøjer til at højne din vibration og din intuitive forbindelse, og du vil lære, hvordan du får tilgang til Lysrådet og æteriske fristeder for healing og vejledning. Enhver kan skabe forbindelse til og arbejde med de Opstegne Mestre.

Denne bog vil hjælpe dig til at åbne dig selv for deres guddommelige intelligens og modtage deres støtte og vejledning på din hellige rejse.

Andre købte også
Se også