Håndens landskab II

Håndens landskab II

- Grundbog i håndlæsning

af Tahoma

Bogen bygger på overleveret viden fra den dygtige håndlæser Agma til datteren Tahoma.

Agma læste engang i min hånd at jeg ville stå med en butik og jeg var ved at falde ned af stolen af grin over hvordan det ALDRIG ville ske- og hvor står jeg nu?  Hun må le højt i sin himmel! (KIrsten JEnsen, indehaver af Lotu.dk)

Forlaget skriver:

Den landskendte håndlæser Agma har overleveret sin viden til datteren Tahoma, som har arbejdet med kiromantien siden 1996. Tahoma læser hænder, holder foredrag og underviser i håndlæsning. Hun er kendt for sin tidligere bog der udkom i 2000, samt fra dagspressen og TV. Hun har udøvet kiromantien på Grønland samt i Israel og rejst i Latinamerika for at blive klogere på Mayaerne og Aztekerne. 

 
Bogen bygger på den viden, der er overleveret fra moder til datter og de 25 års erfaring, der er erhvervet gennem arbejdet med at tolke hændernes sprog. Bogen er enkelt og struktureret opbygget. Du bliver guidet igennem de enkelte områder, der skal til for at lave en god håndlæsning. Den er for alle, der har lyst til at forstå sig selv og andre bedre, om du er nybegynder eller øvet.
Andre købte også
Se også