Lad dit indre lys skinne af Debbie Ford

Lad dit indre lys skinne

af Debbie Ford
Originaltitel: Your Holiness
Oversat af Kirsten Kincaid

256 sider

Den verdenskendte spirituelle lærer og ekspert i skyggearbejde, Debbie Ford, døde i 2013 efter en langvarig kamp mod kræft. Nu her flere år senere er der dukket et manuskript op, som hun skrev kort før sin død, og som handler om at finde sin spirituelle kerne - den guddommelighed, der bor i vores indre, og som skal findes i vores hjerte.

LAD DIT INDRE LYS SKINNE er en smuk og stærk bog om at finde sin spirituelle kerne – den guddommelighed, som hviler i vores indre og skal findes i vores hjerte. I sine tidligere bøger beskæftigede Debbie Ford sig med vores skyggesider, men her fokuserer hun på lyset og kærligheden, som er tættere på, end vi forestiller os. Vi søger lykken uden for os selv og oplever verden som fyldt med flygtighed og lidelse – og vi har glemt, at vi er uløseligt forbundne
med kærligheden og guddommeligheden. Trods de ydre omstændigheder og hændelser vil den aldrig forlade os, aldrig mislede os og aldrig skuffe os. Men det er vores eget individuelle og hellige ansvar at fodre vores bevidsthed med de tanker, følelser og forestillinger, der vil give
os et dybt og intimt forhold til denne kærlighed og det, vi kalder Gud.

Debbie Ford udforsker helligheden i os med sin ligefremme og genkendelige stemme. Hun fo_ æller rørende og hudløst ærligt om sine egne udfordringer og indre kampe og om sin egen spirituelle rejse med dens op- og nedture. 

Hun fæstner os i nuet og formidler et tidløst budskab om at passe på kærligheden til os selv, for den vil give os alt det, vi leder efter.

Dansk forord af Pernille Melsted

Andre købte også
Se også