Manden der så lyset

Manden der så lyset af Anand Dilvar

ET LIVSBEKRÆFTENDE MODERNE EVENTYR, MAN HAR SVÆRT VED AT LÆGGE FRA SIG.

En ung mand vågner til et mareridt. Han kan se og høre alt omkring sig, men kan ikke kommunikere med sine omgivelser. Han kan ikke røre sig. End ikke lukke øjnene. Der er en ubehagelig larmende lyd. Han forstår senere, at det er den maskine, der holder liv i ham. Han har været ude for en ulykke og den sygeplejerske, der tager sig af ham, ved ikke, at han kan se og høre alt. Hendes hensigter er ikke venlige.

Han får hjælp fra en uventet kilde, men møder også ny udfordringer. En elementært spændende fortælling, der både ryster og inspirerer. Og måske får os til at kigge nærmere på de overbevisninger, vi lever efter. Er det nu også sådan, vi helst vil have det?

Med mere end 1.8 millioner solgte eksemplarer er denne bog på vej til at blive vor tids spirituelle klassiker.

Anand Dilvar (Francisco J. Angel) er forfatter og grundlægger af The Vision Quest Centre i Valle Bravo i Mexico, hvor han de seneste 15 år har afholdt konferencer, seminarer og retreats. Anand Dilvars interesse for den evige fi losofi og menneskelig vækst har ført til besøg hos spirituelle lærere over hele verden. Han optræder regelmæssigt på mexicansk radio og tv med sine ideer om det, han kalder »bevidsthedsrevolutionen«.

Andre købte også
Se også