Sjælens læringsplan

Sjælens læringsplan

af John Møllebæk

Udgivet af Forlaget Mellemgaard

Forlaget skriver:

Bogen er skrevet ud fra en personlig erfaring med den spirituelle udviklingsproces kundalinirejsningen. Den er udtryk for den læring, som er kommet ud af processen. Der beskrives begrebet energi ud fra et naturvidenskabeligt udgangspunkt.

Hvilken energi vi har i kroppen, hvordan den er organiseret i chakraer, bevidsthed og kraftfelter. De energimæssige love, loven om tiltrækning og karmaloven beskrives og gennemgås.

Bogen giver sit bud på, hvad energi er, at den afspejler vores følelser, og hvordan den påvirker os mennesker og vores adfærd.

 
Uddrag af bogen
Bogen er skrevet ud fra det, jeg har lært af mine vejledere igennem de tre år, jeg har haft kontakten til dem. De har gennem lang tid opfordret mig til at skrive, fordi de vidste, jeg havde denne drøm om at skrive en bog. Men de vidste også, jeg lige fra starten havde skrevet dagbog, en dagbog, som fortalte noget om, hvordan jeg oplevede verden, den verden af kaos, som opstod. Bogen er skrevet ud fra min opfattelse af energi, men for at forstå energi er man også nødt til at kigge på vores naturvidenskab. Den har nemlig dokumenteret, beskrevet og bevist, hvad energi er, fordi universets energi følger de samme regler for energi, men frekvenserne er meget forskellige. Bogen er skrevet og tænkt som en spirituel bog med en forklaring på, hvad energi er, og hvad vi kan bruge energien til.
Andre købte også
Se også