Størst af alt er kærligheden

Størst af alt er kærligheden

af James Van Praagh

Udgivet af Borgens Forlag

208 sider

originaltitel - The Power of love

Når vi bevidst begynder at forbinde os med kærligheden og accepten af det der er - vores naturlige værenstilstand - bliver vores rejse i lviet nemmere og mere meningsfyldt.

Den spirituelle lærer, mediet og forfatteren James Van Praagh har ifølge eget udsagn modtaget tusinder af beskeder fra den anden side, hvor afdøde har ladet ham vide, at de gerne vil formidle, hvor vigtigt det er, at vi alle bruger kærlighedens kraft, mens vi befinder os på Jorden. 

I denne fascinerende bog peger Van Praagh på kærlighedens forvandlende energi og kraft.

Han minder os om, at kærligheden ikke har nogen grænser og kan ændre et menneskes liv for altid. Ved at formidle sine levende personlige historier og en utrolig viden om livet efter døden viser Van Praagh, hvordan vi kan aktivere kærlighedens kraft og bruge den til at åbne vores hjerte for verden.

Når vi begynder at tænke kærlige tanker, vil angst og bekymring gradvis forsvinde. Beslutninger, vi tidligere grublede længe over, bliver lettere at træffe. Vi tiltrækker ikke længere besværlige situationer og mennesker, fordi vi lærer at slippe deres energimæssige påvirkning af os. 


 

 

 

Andre købte også
Se også