Universet er med dig

Universet er med dig

af Gabrielle Bernstein

233 sider

Udgivet af Borgen

Forlaget skriver:

I Universet er med dig guider den unge, populære spirituelle lærer Gabrielle Bernstein os til at give slip på frygt og følelsen af konstant at ville være i kontrol – og til at overgive os til livet og en højere mening. Hun tager udgangspunkt i sin egen historie og et angstanfald, der manifesterede sig som fysiske symptomer, og som tilsyneladende dukkede op ud af det blå på et tidspunkt, hvor hun syntes, hun havde styr på alt i sit liv. 

Gabrielle Bernstein beskriver måder, hvorpå frygt umærkeligt kan sætte dagsordenen i vores liv, og hvordan vi tit saboterer os selv. Helt uden vi lægger mærke til det, kommer vi tit til at lade vores velbefindende afhænge af ydre omstændigheder. Hun pointerer nødvendigheden af, at vi til stadighed videreudvikler os og blive mere bevidste. Det drejer sig om at slippe fri af begrænsende mønstre og lære at overgive sig til kærligheden – at ’blive’ kærligheden og sprede den ud i verden. Bogen er fuld af psykologisk og åndelig indsigt og inspiration og redskaber til at finde større mening med livet og leve med mere glæde.

GABRIELLE BERNSfTEIN er amerikansk: bestsellerforfatter og spirituel lærer. Hun holder foredrag og seminarer rundt omkring i USA og optræder ofte i de amerikanske medier. Af Oprah Winfrey er hun blevet kaldt en »førende nytænker« og New York Times har beskrevet hende som »næste generations guru« og »en ny rollemodel«. Hun optræder i øvrigt p Forbes' liste over 20 Best Branded Women. 

Andre købte også
Se også