THE LIVING MATRIX. DVD

Den nye videnskab om helbredelse
I denne film, 'The Living Matrix - The new Science of Healing' får du revolutionerende ny viden om det komplicerede sæt af faktorer, som bestemmer et godt helbred. Videnskabsfolk, psykologer, forskere indenfor bioenergi og holistiske terapeuter deler ud af deres viden, erfaringer og indsigter. I 'The Living Matrix' præsenteres fragmenter af en ny videnskab om sundhed - en verden hvor alt er energi og hvor vores tanker styrer det som sker. Et par eksempler:

Placebo-effekten bør tages alvorligt
Hvilket barn har ikke på et tidspunkt været i en 'plaster-periode'? Lige så snart der dukker en lille hudafskrabning op, ved barnet at et plaster hjælper. Plasteret virker selvfølgelig ikke direkte på smerten, men barnet er overbevist om at plasteret hjælper, og derfor påvirker barnets tanker virkeligheden - og smerten holder op.
På et hospital i Houston, Texas udførte man knæoperationer på patienter med svær gigt. Det som patienterne ikke vidste var, at på halvdelen af dem skar man bare et rids i huden, og syede det sammen igen, medens den anden halvdel faktisk blev opereret. Men det forbløffende resultat var, at ALLE patienterne blev fri for smerter i knæet! 'Plaster-effekt' for voksne.

Et nyt syn på hjertet
Mange af de informationer, som filmen præsenterer er for de fleste mennesker helt nye og utroligt fascinerende. For eksempel er det en almindelig opfattelse, at hjertets hovedfunktion er at pumpe blodet rundt i kroppen. Men mere og mere tyder på, at hjertet er det organ, som først opfatter ting i vores omgivelser, og derefter sender oplysninger til hjernen. En videnskabelig undersøgelse udført af Dr. Rolling McCraty gik ud på at en række forsøgspersoner hver især blev anbragt foran en computer, som viste billeder for forsøgspersonen, hvoraf nogle få tilfældige var ubehagelige. Man kunne måle tydelige impulser fra hjertet til hjernen, og det mest fascinerende var, at impulserne faktisk blev sendt lige inden de ubehagelige billeder blev vist. Altså tyder undersøgelsen på at hjertet kan hente oplysninger udenfor kroppen og sende impulser herom til hjernen.
'The Living Matrix' indeholder informationer fra et væld af den slags håndgribelige, videnskabelige undersøgelser, som alle på forbløffende vis bekræfter et mere holistisk syn på mennesket end den etablerede videnskab indtil nu har præsteret.

Også Dan Brown er begejstret!
I Dan Browns nye bestseller-roman DET FORSVUNDNE TEGN er den kvindlige hovedperson, Katherine Solomon, begejstret for 'noetic science' og i starten af romanen nævner hun Lynne McTaggart som inspirationskilde. Virkelighedens Lynne McTaggart er med i denne DVD, og mange af de forbløffende videnskabelige opdagelser, som Dan Brown nævner i sin bog, bliver belyst i THE LIVING MATRIX.
Hvis du har lyst til at vide mere om de fantastiske nye videnskabelige opdagelser, som også har fascineret Dan Brown - så er THE LIVING MATRIX en værdifuld kilde til ny viden.

Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk & finsk

Produktionsår: 2009

Spilletid: 1 time 24 minutter

Medvirkende: Eric Pearl, Peter Fraser, Lynne McTaggart, Marilyn Schlitz, Bruce Lipton, m.fl.

EAN: 5709027513498.

Andre købte også
Se også