Ammebogen

Ammebogen 

af Azadeh Houshmand-Øregaard

Udgivet af Muusmanns Forlag

Amning har en markant sundhedsfremmende effekt for både mor og barn. Modermælken er nøje tilpasset barnets behov, og amning beskytter mor og barn mod en række sygdomme. 

Denne bog er en guide til at overkomme de udfordringer amningen også kan være.

Forlaget skriver:

Selv om kvinder har ammet i tusindvis af år, går det desværre ikke altid så nemt. Amning kan være forbundet med bekymring, sorg, smerter og frustration, og hjælpen er ikke altid lige ved hånden. Før nu.
For Ammebogen indeholder den kvalificerede hjælp, vejledning og støtte, du har brug for, når du sidder alene hjemme i lænestolen med en grædende baby, og spørgsmålene, tvivlen og udfordringerne melder sig.
 
Ammebogen er en komplet guide til den nybagte mor og hendes partner og behandler emner som barnets trivsel og vægtøgning, mælkeproduktion, sår og smerter, brystbetændelse, svamp, kost under amning, barnets overgangskost, ammestop, stramt tungebånd og meget andet.
Bogen tager udgangspunkt i evidens og faglighed og er også ideel til fagfolk, der til daglig arbejder med ammende kvinder og ønsker at vejlede på et velkvalificeret grundlag. 
 
Om forfatteren
Azadeh Houshmand-Øregaard er uddannet læge, ph.d. og, som den hidtil eneste læge i Danmark, også IBCLC-certificeret ammevejleder. Hun har oplevet et meget udfordrende ammeforløb på egen krop, og det var startskuddet til hendes interesse for amning og hendes ønske om at hjælpe andre i samme situation – hvilket hun, udover med denne bog, gør til daglig på sin Instagramprofil Maelkevejen.nu.  
Andre købte også
Se også