Den medicinske seers guide til et sundt stofskifte

Den medicinske Seers guide til et sundt stofskifte

af Anthony William

Borgens forlag

304 sider

Forlaget skriver:

UFORKLARLIGE SYMPTOMER ELLER OPGIVET AF LÆGERNE?
MÅSKE ER LØSNINGEN LIGE HER

Flere og flere mennesker får problemer, der har med skjoldbruskkirtlen at gøre. Det gælder alle aldersgrupper, ikke mindst kvinder, og kan være årsag til træthed, vægtproblemer, koncentrationsbesvær, smerter, følelsesløshed, søvnbesvær, hårtab, hedeture, kuldefølsomhed, forstoppelse, angst, depression, hjerteflimmer, tab af libido og meget mere. Men en problematisk skjoldbruskkirtel er ikke den ultimative årsag. Det er noget langt mere omfattende og invasivt, der har ansvaret for den lange liste af symptomer, man normalt henfører til sygdom i skjoldbruskkirtlen.

Det mener det verdenskendte medium Anthony William, der i denne bog afslører en fuldstændig ny forståelse af den epidemiske udbredelse af sygdomme i skjoldbruskkirtlen. Han støtter os i at blive vores egen ekspert på skjoldbruskkirtlen og forklarer i detaljer, hvad årsagerne egentlig er, samt betydningen af inflammation, autoimmune sygdomme og en lang række andre symptomer. Han tilbyder også en livsforandrende værktøjskasse, som kan regenerere skjoldbruskkirtlen og genoprette sundhed og vitalitet i kroppen.

ANTHONY WILLIAM er født med en enestående evne til at kommunikere med en højtstående ånd, som giver ham meget nøjagtig helbreds-information, der ofte er langt forud for sin tid. Siden han var fire år gammel, har han brugt sine evner til at læse menneskers helbredstilstand og give dem indsigt i, hvad der skal til for, at de kan genvinde deres sundhed. Hans helt ekstraordinære evner har givet ham en stor klientskare fra hele verden, der tæller filmstjerner, rockmusikere, milliardærer, professionelle sportsfolk, kendte forfattere og helt almindelige mennesker, som ikke fandt vejen til helbredelse, før Anthony videregav sin åndelige indsigt, viden og information. Mange læger henvender sig i øvrigt til ham, når de har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der foregår med en patient. Hans to første bøger Den medicinske seer og Den medicinske seers kostguide er begge blevet bestsellere. 

Andre købte også
Se også
spacer