Den originale Bach Blomsterterapi af Mechthild Scheffer

Den originale Bach Blomsterterapi

af Mechthild Scheffer

384 sider

Wiboltts Forlag

Om Den originale Bach blomsterterapi

Den originale Bach blomsterterapi Bachs blomsterterapi er en blid helbredelsesmetode, som er kendt og skattet af tusinder af mennesker verden over.


Den blev udviklet i begyndelsen af det 20. århundrede af den engelske læge dr. Edward Bach, som mente at årsagen til alle sygdomme skal søges i sjælen. Ubevidste følelser og holdninger skaber sjælelige konflikter, og bearbejdes disse ikke, bliver de senere til fysisk sygdom.


Gennem sit intuitive arbejde med vilde planter fandt dr. Bach frem til 38 blomster, som med deres lægende egenskaber dækker hele menneskets spektrum af ubalancer. Ved at indtage udtræk af disse blomster hjælper man organismen til at helbrede sig selv.


Alle kan bruge dr. Bachs blomsterterapi, og bogen giver udførlige anvisninger på, hvordan man udvælger og kombinerer de enkelte midler.


Den henvender sig både til den, som blot vil behandle sig selv og sine nærmeste, til studerende og til professionelle behandlere. Mechthild Scheffer er naturlæge og har grundlagt Bach-institutterne i Tyskland, Østrig og Schweiz. Hun betragtes internationalt som den førende ekspert i Bachs blomsterterapi.

Andre købte også
Se også