Duft dig glad

Duft dig glad

- med æteriske olier 

af Heidie Kosiara

"Duft dig glad" er en opslagsbog, der guider dig til at bruge æteriske olier til at få en bedre hverdag.

Forlaget skriver:

I bogen beskrives 41 æteriske olier i forhold til deres indvirkning på dine følelser, og du får helt konkrete tips til, hvor og hvordan du kan bruge disse olier. Bogen er skrevet, så den er let læselig for alle, og den giver brugbar indsigt i, hvor unik en krop du har, og hvor meget din emotionelle trivsel påvirker alt i din hverdag.

Dufte kan fremkalde minder, stemninger og sindstilstande, for dufte påvirker dig, endda meget mere, end du måske er klar over. En duft kan gøre dig glad, opstemt eller rolig. Med æteriske olier og dufte kan du selvkærligt åbne op for at slippe de tanker og følelser, som tynger dig.

Vidste du at:

Merian hjælper med at lindre de følelsesmæssige sår fra fortiden, så du kan åbne op for hjertet og skabe endnu mere tillid til og tryghed i, at andre vil dig det godt? Merian viser dig, at du kan være tryg i at være dig.
Pebermynte bringer fornyet glæde til dig og dit hjerte, og den hjælper dig til at åbne op og tage livet ind på alle planer.

Appelsin inviterer på alle planer overflod ind i dit liv. Den bringer glæde ind i dit sind og minder dig om, at når du er i dit hjerte, så er du uden begrænsninger, du kan skabe dine drømme.

Vores store udvalg at æteriske olier finder du  her   

Andre købte også
Se også
spacer