Heksens håndbog af Dannie Druehyld

Heksens Håndbog  

af Dannie Druehyld

Genudgivet af Gyldendal

Heksens håndbog af Dannie Druehyld udkom første gang i 1987. Nu genudgives den i smuk hardback udgave med nyt forord af Gudrun Marie Schmidt.

Heksens håndbog er en moderne introduktion til hekseriet, skrevet af en rigtig heks, der forstår de magiske kræfter og gennem sit lange liv har levet meget af det dybt i Rold Skov.

Bogen gennemgår systematisk heksens levevis og værktøj, gudindernes, træernes, kildernes og vindenes betydning samt hekseliv året rundt samt gode råd i kærlighed og pengesager.

Den afrundes med et urteleksikon efter også at have repræsenteret et udvalg af opskrifter på de berygtede flyvesalver. Alt sammen skrevet med tungen lige i munden, ordentligt og grundigt, så alle kan være med.

At leve som heks er: At leve cyklisk. At leve med gudinderne, blomsterne og fuglene. Opmærksomhed - at se at hver tilfældighed danner et mønster. At opleve det, der sker, som en del af et magisk puslespil. At være til stede, at være midtpunktet i magien, at skabe og forandre. Ved at leve, at gøre og handle vil livet og oplevelserne tage form.

Andre købte også
Se også