Super Sund

Super Sund

Forfatter: Deepak Chopra & Rudolph Tanzi


En revolutionerende ny plan til at styrke din modstandskraft og aktivere din evne til selvhelbredelse
Originaltitel: The Healing Self
Oversat af Frank Robert Pedersen

336 side


SUNDHED STARTER INDEFRA

Det er altafgørende, at vi tager ansvaret for vores helbred i egne hænder. Vi kan ikke forlade os på, at læger og medicinalfirmaer helbreder os, hvis vi bliver syge. Vi må selv lære at forebygge og aktivere vores selvhelbredende kraft på en helt anden måde, end vi gør i dag. Det mener den verdenskendte holistiske læge og forfatter Deepak Chopra, der sammen med neurobiologen Rudolph Tanzi har skrevet en vigtig bog om det sundhedsmæssige paradigmeskift, vi står over for, og som vil betyde et radikalt anderledes syn på sygdom, sundhed og forebyggelse.

De fleste sygdomme og lidelser starter længe før, symptomerne viser sig, og det er afgørende, at vores immunforsvar fungerer optimalt – ikke mindst nu, hvor vi globalt set står over for nye potentielle epidemier, resistente bakterier samt giftstoffer er og forurening fra vores omgivelser.

I SUPERSUND præsenterer Chopra og Tanzi den nyeste forskning inden for krop-sind-forbindelsen og viser, hvordan vores sind påvirker vores gener og immunforsvar. De gennemgår også en 7-dages plan, der kan optimere vores sundhedstilstand betragteligt, udsætte aldringsprocessen og aktivere kroppens evne til selvhelbredelse.

Andre købte også
Se også
spacer