Tænk dig sund

Tænk dig sund 

af Bal Pawa

304 sider

Forlaget skriver:

Ifølge den canadiske læge Bal Pawa viser forskning, at op mod 75 procent af alle sygdomme skyldes vedvarende og usædvanlig store mængder stresshormoner i kroppen.

Tænk dig sund beskriver hun, hvordan det er muligt at styre denne kroniske stress og dens skadelige bivirkninger med syv nemme og overkommelige redskaber.

Hun indleder bogen med sin personlige beretning om en trafikulykke, der kastede hende ind i et flerårigt smertehelvede og ændrede hendes liv radikalt. Først da hun indså, hvordan stresshormoner skaber kaos i alle kroppens systemer fra fordøjelse til immunitet og søvn, kunne hun begynde at genvinde sit helbred.

Som læge skiftede hun retning og begyndte at læse krop-sind-medicin på Harvard University og dykkede ned i forskningen om, hvordan helbred og sind hænger sammen.

I Tænk dig sund deler hun ud af sin store viden og kombinerer den nyeste videnskab med cases fra nogle af de mange patienter, hun har hjulpet. Du får også en række praktiske råd, så du kan undgå den primitive kæmp-eller-flygt-tilstand og i stedet sende helbredende hormoner ud i kroppen.  

Andre købte også
Se også
spacer