The Guardian of the Night Tarot

The Guardian of the Night Tarot

Af M J Mullinane

Udgivet af Hay House

78 kort samt guidebog på engelsk

Fra Skaberen af det smukke Crow Tarot kommer her endnu en perle fyldt med dyrenes energi til at guide dig gennem livet - 

The Guardian of the Night tarot er et rigt illustreret 78-korts tarotsæt med dyretema og guidebog, der minder os om, at der altid er lys at finde, selv på de mørkeste nætter findes der flimrende ildfluer, der oplyser vores vej gennem skoven.

Opdag en gloabal samling af dyreenergi lige fra flagermus til bier og elefanter til elge, der vil guide dig på din rejse gennem de mørkeste, hårdeste tider og hjælpe dig med at opdage lyset og lektionerne i disse øjeblikke.

Disse tarotkort er en invitation til at drømme de guddommelige drømme, der dukker op fra natten, og til at finde skønhed, uanset hvor du er på din vej - ikke et værktøj til at forvise mørket. De arketypiske væsner i disse kort vil gå ved siden af ​​dig og tilbyde deres individuelle gaver af visdom og inspiration til dine læsninger.

Læs kortenen intuitivt med de detaljerige og smukke illustrationer eller se i den omfattende guidebog fyldt med dyrehistorier og budskaber fra dine guider.

 

Andre købte også
Se også