Sangen i Sorgen af Rashani Réa

 Sangen i sorgen af Rashani Réa.

Sorg er en smertefuld , men uundgåelig del af livet, der også rummer  mulighed for forvandling.

I Sangen i sorgen inviterer Rashani Réa os på en rejse ind i denne alkymistiske erfaring.

Gennem sin personlige fortælling om sin egen forunderlige barndom og mødet med den dybeste sorg, viser forfatteren også vejen ud igen.

 Fortællingen erer smukt illustreret med forfatterens egne collager og digte, der væves  ind i teksten.

Rashani Réas forældre var begge kunstnere, der gav deres børn valget mellem at vaske op eller skrive digte, og hele tiden opfordrerede de dem til at udforske naturen og eksistensens mysterium.

Men familien rammes også af stor sorg, som får livet til at gå i stykker. Som voksen, midt i en dyb livskrise, kulminerer pludselig lang tids smerte på en enkelt nat. Rashani Réa bryder sammen, men i sammenbruddet kommer et digt til hende. Hun får digtet trykt på et postkort, og det spreder sig som en steppebrand over hele verden og rører tusindvis af hjerter.


Lars Muhl skriver bl.a.: "....det digt af alle, jeg holder mest af. Det er helt på højde med  de bedste af Rumis digte. Og så er det svært at nå højere. Det, der ikke står skrevet med ord, står skrevet med stjerneskrift mellem linjerne." Rashani Réas livshistorie udvider hjerter. Det er en smertefuld, men inspirerende saga, der følger forfatteren fra barndommens nysgerrige uskyld, gennem den dybeste sorg til anerkendelsen af eksistens skønhed og vores fundamentale helhed. En hyldest til livet og al det, der ligger på den anden side af sorg og sønderknusthed.   
 

Andre købte også
Se også
spacer