Yoga for ryg, nakke og skuldre

Yoga for ryg, nakke og skuldre

af Susanne Lidang

Udgivet af Peoples's Press

Det er ryg-yoga tilgængeligt for ALLE – også for dig med en travl hverdag!  

Forlaget skriver

Kroppen er ikke bygget til at sidde på en stol og kigge ind i en skærm – uge efter uge, år efter år. Der er ikke noget at sige til, at rigtig mange får problemer med både stivhed og smerter i ryg, nakke og/eller skuldre.   

 
Med blot 10-15 minutters daglige yogaøvelser kan du blive rygproblemerne kvit. Yoga hjælper kroppen tilbage i balance – det handler om at stabilisere, styrke og smidiggøre ryg og nakke. Og om at skabe bedre bevægelighed i skuldre og hofter, så kroppen får hjælp til at opretholde sine naturlige bevægemønstre og holdningen kommer på plads. Bogen er et shortcut til hurtig viden om de mest almindelige faldgruber, og hvor lidt der egentlig skal til for at komme skavankerne til livs.
 
Den største forhindring for de fleste af os er nemlig tid og vaner. Derfor viser bogen, hvor let du sniger enkle og effektive øvelser ind i løbet af din dag/uge: som morgenstræk i sengen, i pausen på stolen eller som aftenudstræk, der får dig ned i gear.
Bogen byder også på et lidt længere weekendprogram, du kan supplere eller dække dig ind med, hvis du ikke rigtigt nåede yogaen i ugens løb.     
Andre købte også
Se også