Langærmet bluse - bambus - Chakra Flower

Langærmet bluse - bambus Chakra Flower

Farve: lys himmelblå

Materiale60% Bambus Viskose , 35% Bomuld ( Bio-kbA, kontrolleret økologisk dyrkning) 5% Elastan; Ökotex Standard 100

Ædelsten: Rosa kvarts

Elegant lang ærmet bluse i farven lys himmelblå, tidløs og utrolig behagelig at have på. Den perfekte basis i dit bæredygtige skab.

Det superbløde stof gør at den er utrolig behagelig mod huden. Den bløde viskose af bambus og økologisk bomuld er desuden eget til sart hud og allergi.

Den er lige velegnet til sport som yoga og vandring og som dagligdagsbluse til job og fritid.

Finurlige detaljer som de positive affirmationer på indersiden og det smukke tryk af Livets Blomst giver blusen sjæl. Du ville ønske du kunne have den på konstant.

Den smukke affirmation ”Jeg er elsket, værdifuld, unik og vidunderlig (på tysk) giver konstant posititv vibration til dine celler og kan understøtte din krop energetisk.

Mikrofine rosa kvarts krystaller er tilsat stoffet under forarbejdningen. Den hjælper med at øge dit velbefindende og energiflow i kroppen. Rosa kvartsen er kendt for sin kærlighedsenergi og åbner hjerteenergien.

Den blå farve er beroligende og afslappende, skaber mindelser om den blå sommerhimmel. Denne farve er forbundet med visdom, harmoni og fred.

Smukke affirmationer, beroligende farver, ædelsten og hudvenlig bambus – det er ægte sjælspåklædning.

Vores langærmede Chakra Flower trøje er designed med kærlighed i Tyskland og produceret bæredygtigt og uden vandforbrug, helt uden skadelig kemi i Europa.


 

Andre købte også
Se også