The Time Traveller's Oracle

The Time Traveller's Oracle

af Denise Linn

Illustreret af Scott Breidenthal

44 kort samt medfølgende guidebog på engelsk

Et magisk eventyr gennem tid og rum venter på dig med disse kort.

Enhver rejse disse kort kan få dig ud på kan aktivere hemmelige budskaber fra dybet af din sjæl - og fra Universet.

Denne hellige pilgrimsfærd vil føre dig til Skaberens hjerte og endnu dyber,e hvor du vil se på Universet og dig selv med helt nye øjne.

Fra menneskehedens tidligste historie henvendte folk sig til visionære for at få indsigt i deres liv, og disse seere trådte gennem mystiske indgange til andre riger – og andre tidsperioder – for at bringe svar tilbage og give mening til livets tilsyneladende tilfældige begivenheder . Disse seere var de tidligste tidsrejsende. Det er ikke længere nødvendigt at henvende sig til en seer; du har den medfødte kapacitet til at rejse gennem guddommelige indgange for at opnå en forståelse af omstændighederne i dit liv.

Ved at bruge kraften i din bevidsthed/fantasi - med orakelkort som guideposter undervejs - vil du blive transporteret til stærke steder, såsom: · Venedig-renæssancen i Italien · Uluru i Australien · Nilen i Egypten · Amazonas Regnskov i Brasilien · Taj Mahal i Indien · Nordlyset på Island · Et Zen-kloster i Japan og meget mere.

Skab en dybere forbindelse til de mystiske naturlige kræfter omkring dig og find de svar du længe har søgt på dine inderlige spørgsmål fra hjertet.

Uanset om de tager dig til en begivenhed i historien eller et generelt sted på planeten, bærer hver tur et personligt budskab til dig, såsom kreativitet, vækst, mod, tålmodighed og mere. Kortene kan bruges til at få information om fremtiden, hjælpe dig med at træffe beslutninger, vise dig, hvor du er i øjeblikket, og hjælpe dig med at opdage din indre sandhed.

Disse kort er med gratis kraftfulde audio downloads af guidede meditationer, der udvider din bevidsthed og evne til at rejse gennem tid og sted.

 

Andre købte også
Se også