Drømme og energifelt - Drømmeleksikon

Drømme og energifelt 

af Frank Lorentzen

300 sider

Forlag Galilai 2017

 

 

Om bogen:

Drømme danner bro mellem menneskets jordiske liv og dets indre, sjælelige/åndelige liv. Gennem en syntese mellem disse to poler vil et menneske føle sig hel, og healing opstår spontant.

 Frank Lorentzen er healer, drømmetyder, musiker og underviser. 'Drømme & Energifelt' er essensen af 40 års praktisk og professionelt arbejde med drømme og energifelt.

 'Drømme & Energifelt' er en indførelse i drømmenes mangeartede funktioner. Gennem beskrivelser af de forskellige drømmetyper, farvernes betydning, de syv energicentre og arketyper, guider bogen til hvordan man selv kan arbejde med nattens drømme.

 Det dybdegående og omfattende drømmesymbol-leksikon, der udgør 2. del af bogen, indeholder ud over en beskrivelse af det enkelte drømmesymbol også symbolets sammenhæng med energifeltet, de syv energicentre og kroppen. Dette er med til at åbne for en yderligere dimension ind i betydningen af drømmesymbolerne.

 'Drømme & Energifelt' er både et inspirerende drømme-opslagsværk og en arbejdsbog. Den kan anbefales til alle med interesse for drømmenes betydning og drømmearbejde.

Andre købte også
Se også