Placeboeffekten

Placeboeffekten

- Helbred dig selv med sindets kraft

af Joe Dispenza

Udgivet af Borgen

Er det muligt at blive helbredt alene ved tankens kraft – uden medicin eller operation? Sandheden er, at det sker hyppigere, end mange regner med.

Forlaget skriver:

I forfatteren Joe Dispenzas fængslende bog Placeboeffekten beskriver han adskillige dokumenterede tilfælde med mennesker, der spontant har helbredt sig selv for f.eks. hjertesygdomme, depression, invaliderende leddegigt og symptomer forårsaget af Parkinsons sygdom gennem deres tro på placebo.

Og tilsvarende fortæller han om andre, der er blevet syge og endda er døde som ofre for en forhekselse eller voodoo-forbandelse, eller efter at de fejlagtigt er blevet diagnosticeret med en dødelig sygdom, selv om de intet fejlede.

Men vigtigst af alt – og til forskel fra andre bøger om placebo – instruerer Joe Dispenza i, hvordan man selv kan drage nytte af placeboeffekten, hvis man er syg eller lider af diverse symptomer.

Placeboeffekten er fuld af brugbare redskaber og ny viden om placeboens mysterium.

Bogen kombinerer den seneste forskning i neurovidenskab, biologi, psykologi, og hypnose og viser, hvordan det tilsyneladende umulige kan blive muligt.

Andre købte også
Se også