Tilgivelsens vinger

Tilgivelsens vinger af Kyle Gray

 

Lad englene hjælpe dig med at give slip, opnå healing og forvandle dit liv

 

I Tilgivelsens vinger viser mediet Kyle Gray, hvordan vi kan få hjælp fra englene til at tilgive. Han guider læseren til at få kontakt med englene for at modtage hjælp, instruerer i, hvordan man kan arbejde med sine chakraer for at frigive negativ, blokeret energi, og hvordan man bruger meditation, bøn og visualisering til at åbne hjertet for healing, så man kan opleve frihed, glæde og indre fred. Bogen er let læst og fuld af praktiske råd, spirituel visdom og historier fra forfatterens arbejde med engle.  

Ingen kommer gennem livet uden små eller store fortrædeligheder, og vi har alle brug for at kunne tilgive – både os selv og andre. Men hvordan gør vi det? Hvordan kan man tilgive utroskab? Hvordan kan et voldsoffer tilgive sin overgrebsmand?

Ifølge forfatteren, mediet Kyle Gray, er det eneste, der kræves, viljen til at tilgive – og at vi spørger om hjælp. For englene står altid klar til at hjælpe os. I det øjeblik vi er parate til at tilgive og beder om hjælp, tager en usynlig kraft over, og vi modtager al den vejledning, vi behøver. Tilgivelse er ifølge Kyle Gray et yderst kraftfuldt redskab til personlig og spirituel udvikling, og den skaber en bølge af positiv forandring i vores liv. Den leder os væk fra vrede, nag og dybt forankret frygt og fører os som et par vinger hen mod fred, kærlighed og indre ro.

I Tilgivelsens vinger trækker Kyle Gray på egne erfaringer fra sin kommunikation med engle, sit arbejde med klienter og den spirituelle visdom fra bl.a. Et Kursus i Mirakler. Bogen er let læst og fuld af praktiske råd, spirituel visdom og inspirerende historier fra forfatterens arbejde med engle.

Andre købte også
Se også
spacer