Yoga og meditations stole og taburetter til din træning, så du kan sidde komfortabetl og behageligt i den rigtige position uden at få ondt.

179,00 DKK
Populær
475,00 DKK
Populær
498,00 DKK
  • Sand
  • Vinrød/bordeaux
  • Blå-navy
599,00 DKK
599,00 DKK
1.199,00 DKK

Sid afslappet og behageligt i en meditationsstol

Meditation kræver ikke andet end din fulde tilstedeværelse. Så du kan i princippet sidde på gulvet og meditere hvor som helst og når som helst. Men for de fleste af os er det noget lettere og langt mere behageligt med nogle få remedier og i de rette omgivelser.

Sid godt, når du skal meditere

Hvis du ikke er vant til at sidde på gulvet – og det er vi sjældent her i den vestlige verden – kan det være svært at slappe af direkte på gulvet. Så får du måske spændinger i knæ og lænd. Og hvis du ikke sidder godt og afslappet, kan du ikke koncentrere dig om det, som det hele handler om: at meditere.

Med en meditationsstol eller en meditationstaburet kan det være lettere for dig at sidde både rigtigt og behageligt – specielt når du skal sidde i lotusstilling. Og på den måde kan du bedre fordybe dig og opnå en dybere meditation.

Det kan være en fordel at veksle mellem forskellige siddestillinger, når du mediterer. Og derfor kan det være rart at have forskellige siddemuligheder ved hånden. Har du mulighed for det, kan du for eksempel have en meditationspude og et meditationsunderlag liggende ved siden af din meditationsstol. Så kan du veksle mellem forskellige muligheder.

Vælg din helt egen meditationsstol

Vi har meditationsstole og meditationstaburetter i smukt, lyst birketræ. De fylder ganske lidt og er nemme at folde sammen, når du ikke bruger stolen eller taburetten, eller hvis du vil tage den med.

Har du plads til at have din stol eller taburet stående – også når du ikke bruger den – har vi en smuk og enkel meditationsskammel i træ, der skråner let, og en flot og behagelig meditationsstol i lyst rattan. Begge er flotte at have stående fremme – klar til næste gang du skal meditere.