YOGA FOR GRAVIDE. DVD

Populær

Yoga for gravide DVD - en gave til både dig og din baby. Med "Yoga for gravide" kan du mindske typiske graviditetsgener som f.eks. kramper i benene, ondt i lænden og problemer med fordøjelsen. Yogaen styrker og smidiggør din krop og hjælper dig til mere ro og overskud. Gennem øget kropsbevidsthed styrker du din evne til at afspænde og bruge dit åndedræt konstruktivt, så du bedre er i stand til at håndtere smerte. Med Yoga for gravide har Laila Tórsheim fra Yogakompagniet sammensat et afstressende og energigivende program som fødselsforberedelse for både krop og sind og med konkrete værktøjer til brug under fødslen. Du kan ikke tænke dig til fødslen, det er din krop der skal arbejde for dig. Forbered den ved hjælp af "Yoga for gravide".

• Skab gode betingelser for det barn du venter.
• Få en god kontakt din baby.
• Undgå belastende graviditetsgener.
• Få øget overskud, styrke og smidighed.
• Effektiv og behagelig forberedelse til fødslen.

DVD´en indeholder et komplet "Yoga for gravide" program, afspænding, ekstra tips til graviditet og fødsel samt et hæfte med en uddybende beskrivelse af stillingerne. Du kan lave et kort program (30 min), eller vælge den lange version (50 min).

Programmet er velegnet fra 14. uge og helt frem til fødslen og kan anvendes af både nybegyndere og øvede.

Laila Torsheim er exam. yogalærer og cand.mag.psych. med speciale i yogaens psykologi. Hun er videreuddannet i "Yoga & Pregnancy" på Active Birth Center v/ Janet Balaskas i London og underviser dagligt i "Yoga for Gravide" for både hold og private i København. Med DVD´en "Yoga for gravide" bestemmer du som gravid selv hvornår du ønsker at træne.

Yoga for gravide DVD er tilrettelagt så du kan få et godt udbytte uanset om du er helt ny inden for yogaen eller let øvet/øvet i yoga. DVD'en er optaget præcis 1 måned før Laila fødte sin søn, og programmet kan anvendes fra 14. uge og hele vejen frem til fødslen.

Andre købte også
Se også